14-09-2017 Theater Aan de Slinger

Theatertournee 2017-2018 - Try Out

Trijntje Oosterhuis en Band

Tijd: 20:15
Entreeprijs: € 23,00
De Slinger 40
3995 DE Houten

Trijntje Oosterhuis heeft zich speciaal voor deze tour laten inspireren door bevriende artiesten, muzikanten, tekstdichters en muziekkenners om de mooiste Nederlandstalige liedjes te (her)ontdekken en tot een prachtig avondvullend theaterprogramma te komen.

Tijdloze nummers krijgen een nieuw leven, maar ook haar eigen Nederlandstalige hits, zoals De Zee, Vlieg Met Mee, Nu Dat Jij Er Bent of het prachtige Ken Je Mij, hebben een plaats in dit programma. Zoals Trijntje zelf zegt: “Liedjes die mij lief zijn, liedjes van alle tijden, liedjes die gezongen en gehoord moeten blijven worden, liedjes die herinneren aan belangrijke momenten in mijn leven, vergeten pareltjes of juist grote hits die ik al jaren op mijn eigen wijze wil zingen”.

De zoektocht naar Nederlandstalige muziek werkte zo inspirerend dat Trijntje aan de slag is gegaan om ook nieuwe nummers te schrijven. Sommige van deze nummers worden vanavond voor het eerst voor publiek gespeeld. Zoals we van Trijntje gewend zijn, wordt ze op het podium bijgestaan door de beste muzikanten! 

Meer informatie en tickets