19-05-2018 Houtense Helden

Workshop Encaustic Art & Art Clay Silver

Mirakel Design

Tijd: 10.00-16.00
Entreeprijs: € 125,00
De Slinger 2
3995 DE Houten

Ervaar intuitief schilderen i.c.m. het maken van je eigen symbool-sieraad van Zilverklei

Een nieuwe workshop in het AmbachtsAtelier en uniek in Nederland!
In deze workshop gaan we aan de hand van het thema beginnen met het maken van een wastekening. Daarna gaan we de verkregen inzichten vertalen in een kleine symbolische echt zilveren hanger, bedel of bijvoorbeeld een talisman van 7 gr Zilverklei.    

Onder professionele begeleiding van ambachtsvrouw Miriam Hoogendoorn. De begeleiding is persoonlijk en de sfeer ontspannen. Je gaat deze dag naar huis met een persoonlijke wastekening en een eigen handgemaakt uniek echt zilver symbool~sieraad.   

Meer info over de werkvormen:   
Sinds 2005 werk ik met veel liefde met het mooie bijzondere product 'Zilverklei'. Met je handen zo dicht bij het materiaal te zijn d.m.v boetseren en op je gevoel de mooiste sieraden te creëren vind ik heel bijzonder.  'Art Clay Silver' is zilverklei en bestaat uit een combinatie van puur fijn zilver in poedervorm met daaraan toegevoegd een organisch bindmiddel en water. Na het droog en bakproces heb je een echt zilver sieraad.   

Daarnaast werk ik sinds 2000 met 'Encaustic Art' bijenwas schilderen. Ik vind het zo een bijzondere mooie werkvorm waar creativiteit en het intuïtieve in elkaar verweven worden. Laat jezelf verrassen wat intuïtief wastekenen met je doet en ontdek wat voor creatieve rijkdom erin jezelf verborgen ligt. Door het maken van een wastekening kom je heel dichtbij je gevoel, het is een prachtige manier om je gevoel op papier te zetten en nieuwe inzichten te krijgen. Het is een eeuwenoude techniek en betekent letterlijk 'inbranden'.   

Vanaf 4 personen.
Inclusief materiaal: o.a. 7 gram zilverklei, gebruik gereedschap, bijenwas, excl. extra 'Zilverklei', Zilveren fournituren en colliers. Met koffie, thee, iets lekkers en bij de lunch soep. Zelf lunch meenemen.    

Voor meer info kun je kijken op https://www.mirakeldesign.nl/product/encaustic-art-art-clay-silver/

of stuur een bericht naar info@mirakeldesign.nl.