14-04-2018 Houtense Helden

Workshop Zilveren sieraad van Zilverklei, Art Clay Silver

Mirakel Design

Tijd: 10.00-16.00
Entreeprijs: € 95,00
De Slinger 2
3995 DE Houten

Maak je eigen zilveren ring, hanger of oorhangers

Tijdens deze gezellige unieke basisworkshop ga je aan de slag met echt ‘Zilverklei’. Dit is klei wat je kunt kneden tot ieder gewenste vorm. Je kunt kiezen voor een ring, hanger of oorhangers.

Kneedbaar zilver kent enorm veel mogelijkheden en is een heel fijn, leuk en bijzonder product om mee te werken en zo prachtige creaties mee te vervaardigen. Zilverklei is een combinatie van puur fijnzilver in poedervorm met daaraan toegevoegd een organisch bindmiddel en water. De substantie voelt als klei en kan ook als klei bewerkt worden. 

Na het droogproces gaan we het sieraad afwerken. In de oven verhitten we de ‘Zilverklei’ en wordt het echt hard zilver. Als het sieraad afgekoeld is gaan we deze verder afwerken.

Onder professionele begeleiding van creatieve ambachtsvakvrouw Miriam Hoogendoorn maak je zo jouw eigen unieke persoonlijke zilveren ring, hanger of oorhangers die je aan het einde van de workshop direct kunt dragen. De begeleiding is persoonlijk en de sfeer ontspannen. 

Kosten zijn inclusief materiaal: o.a. 10 gram zilverklei, gebruik gereedschap, koffie/thee en iets lekkers. Het is mogelijk om tegen betaling extra ‘Zilverklei’, zilveren fournituren en colliers aan te schaffen. Neem zelf een lunch mee.


Meer informatie en aanmelden