Blogbericht Uit in Houten

Oproep Ambassadeurs '75 jaar Vrijheid in Houten'

75 jaar Vrijheid in Houten - Vrijheid verbindt

In 2019 en 2020 vieren we dat Nederland 75 jaar geleden is bevrijd en dat we sindsdien in vrijheid leven. In Houten willen we hier met elkaar vorm aan geven. Hoe? Dat bepalen inwoners, organisaties of bedrijven zelf. Iedereen die dat wil, kan iets organiseren rond het thema Vrijheid. En daarbij maakt het niets uit of het initiatief groots en meeslepend is of juist kleinschalig of ingetogen.

Ambassadeurs
Het project ‘75 jaar vrijheid in Houten’ heeft op dit moment drie ambassadeurs: gemeente Houten, 4 en 5 mei Comité Houten en Aan de Slinger. Jij kunt óók ambassadeur worden door je aan te melden via 75JaarVrijheid@houten.nl. Als ambassadeur van het project kun je helpen om nog meer inwoners en organisaties te bereiken en hopelijk enthousiast te maken om met een initiatief aan de slag te gaan! Concrete plannen zijn er al voor een Anjerconcert in Aan de Slinger op 20 september 2019. Maar wat te denken van een expositie, voorstelling, braderie, toernooi, kerkdienst, filmavond of schoolproject? Wat ons betreft is geen idee te gek!

Logo / website
Om '75 jaar vrijheid in Houten’ zo zichtbaar mogelijk te maken, verzoeken wij aan initiatiefnemers dat zij in de publiciteit en bij de uitvoering van hun idee het landelijke, speciale logo gebruiken.
Deze website is de centrale plaats waar initiatiefnemers hun plannen kunnen presenteren. Zo kunnen wij met z’n allen laten zien dat we aangesloten zijn. Laten we er een onvergetelijk jaar van maken: 75 jaar vrijheid, dat vier je samen!

Doel
Heel Houten sluit met eigen activiteiten aan bij de viering van 75 jaar vrijheid.

Periode
31 augustus 2019 tot en met 24 oktober 2020 (aansluitend bij het landelijk programma).

  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer