Blogbericht Uit in Houten

Jeugd - Down Under Kids Club - vanaf 12 mei, elke zaterdag/zondag 10:00 tot 11:30

Down Under

Zondag 30 maart gaat het watersportseizoen weer van start met de Official Season Kick-off! Dat betekent dat ook de kids vanaf 12 mei weer op de leukste wakeboardbaan van Nederland mogen!

De kids club staat dit jaar onder leiding van o.a. Joey Scholman: Een fanatieke wakeboarder met een bulk ervaring. Hij en de andere instructeurs zullen helpen bij het leren wakeboarden of het aanleren van de vetste trucs!

De beginnerscursus bestaat uit 4 lessen en is voor kids van 7 tot en met 14 jaar en kost in totaal 100,- p.p. Het hebben van een Zwemdiploma (A) is natuurlijk verplicht!

Kids Club Beginners
Voor de beginners is er de kids club op zaterdag- en zondagochtend van 10:00 – 11:30 uur. Tijdens de eerste les begin je met waterskiën of kneeboarden, zodat je kan wennen aan de baan en de kabel. Wanneer je dit onder de knie hebt, mag je het wakeboarden proberen! De cableway zal iets langzamer draaien dan normaal, zodat je echt de tijd krijgt om het wakeboarden goed te leren!

Heb je het nog nooit eerder gedaan? Wees niet bang! De Cableway is voor iedereen toegankelijk en maakt het leren makkelijk.

Meer informatie op de website

  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer