19-01-2019 De Bibliotheek Houten-Centrum

Muzikale Theatervoorstelling - 3-6 jaar

De Bibliotheek Lek & IJssel - gratis kaarten vanaf 9 januari afhalen

Tijd: 15.00-15.45
Entreeprijs: € 0,00
Onderdoor 158
3995 DX Houten

Kinderen van 3-6 jaar zijn met een (groot)ouder welkom in de Bibliotheek Houten-Centrum bij een vrolijke muzikale theatervoorstelling door Ton Meijer. Al kijkend, luisterend, dansend en meespelend worden ze meegenomen in het verhaal van het Prentenboek van het Jaar ‘Een huis voor Harry’.

Meedoen is gratis. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, hebben de bezoekertjes wel een kaartje nodig. De kaarten zijn vanaf 9 januari af te halen in de Bibliotheek Houten-Centrum, zolang de voorraad strekt.

Voor de Nationale Voorleesdagen 2019 heeft Ton Meijer een nieuwe voorstelling gemaakt bij het Prentenboek van het Jaar, 'Een huis voor Harry'. Harry speelt met Vera en raakt de weg kwijt. Lukt het hem met hulp van de kinderen om weer thuis te komen?

De kinderen kunnen volop meedoen aan de voorstelling. Niets hoeft, veel mag.

Cadeautje voor kinderen die lid worden
In de Bibliotheek vinden ouders volop (voorlees)boeken die passen bij de belevingswereld van hun kind. Voor kinderen is het lidmaatschap van de Bibliotheek helemaal gratis. Nieuwe leden t/m 5 jaar krijgen tijdens de Nationale Voorleesdagen een speciaal cadeautje, zolang de voorraad strekt.

Kijk voor meer informatie over deze voorstelling en de Nationale Voorleesdagen op onze website.