17-02-2019 Aan de Slinger

Februari Filmmaand - Mary Queen of Scots (met High Wine)

Aan de Slinger

Tijd: 13:00
Entreeprijs: € 9,50
De Slinger 40
3995 DE Houten

Prachtig historisch kostuumdrama over het turbulente leven van de charismatische Mary Stuart (Saoirse Ronan).

Mary wordt op haar zestiende koningin van Frankrijk. Nadat ze op haar achttiende weduwe wordt, keert ze terug naar haar geboorteland Schotland waar ze de troon opeist. Schotland valt echter onder de heerschappij van koningin Elizabeth I. Bedrog en samenzweringen brengen zowel de Engelse als Schotse troon in gevaar en zullen uiteindelijk de loop van de geschiedenis bepalen. 

High Wine
Na afloop van de film kunt u in stijl nagenieten met een High Wine. De Houtense wijnspecialist Van Dort heeft met zorg een heerlijke witte en rode wijn voor u uitgezocht. Daarnaast krijgt u een borrelplankje met hartige hapjes die uitstekend passen bij de wijnen. Borrel lekker na op de zondagmiddag en bestel de High Wine tot vrijdag 15 februari 12.00 uur via de website. Een ticket voor de High Wine is voor twee personen en kost € 21,50. Wees er op tijd bij, want er is beperkt plek!*

*De High Wine gaat alleen door bij voldoende belangstelling. Is dit niet het geval, dan stellen we u hierover enkele dagen voorafgaand aan de High Wine op de hoogte en ontvangt u het aankoopbedrag retour.

“Een weelderige en verrukkelijke blik op het verleden.” The Telegraph 

Meer informatie en tickets