02-04-2019 vanHouten&co

Cursus Schilderen met acrylverf

van Houten&co

Tijd: 20:00-22:00 uur
Entreeprijs: € 125,00
Zonnehout 36
3991 MX Houten

Heb je altijd al willen schilderen, maar is het er nog nooit van gekomen? Maak dan kennis met de cursus Schilderen met acrylverf.

Acrylverf is een verfsoort waarmee je op veel verschillende ondergronden kunt schilderen. De verf is op waterbasis. Daardoor is het verdunnen van de verf en het schoonmaken van het materiaal erg makkelijk. Eenmaal opgedroogd is acrylverf een stevige verf die haar glans behoudt. Acrylverf is verkrijgbaar in veel kleuren en biedt veel mogelijkheden.

Onder begeleiding van docente Marjolein Lancé gaan we met verschillende onderwerpen aan de gang om de vele mogelijkheden van acrylverf te ontdekken. Ervaring met schilderen mag maar is niet nodig. In de cursus werken we op papier en op doek. Daarnaast proberen we de verschillende manieren van het opbrengen van de verf uit. Hierbij kun je jouw eigen voorkeur ontdekken maar ook experimenteren met onder andere de verf en de ondergrond.

De cursus duurt 8 weken, start op dinsdag 2 april en vindt plaats in Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld.

Aanmelden kan via de website van van Houten&co.

Wil je meer informatie neem dan contact op met Cursus&co. Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9:30 tot12:00 uur via (030) 7001 525 of e-mail: info@cursusenco.nl. Langskomen kan ook: Huis van Houten, Onderdoor 160, 3995 DX Houten (ingang Bibliotheek). Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.