15-03-2019 t/m 17-03-2019 Uit in Houten

Evenement - Greek Dutch Expo Festival

Griekenland Overal - 15 t/m 17 maart

Tijd: 14:30
Entreeprijs: € 5,00
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

De sociale onderneming “Griekenland Overal” organiseert het grootste Grieks-Nederlandse evenement van het jaar! Van 15 t/m 17 maart toveren wij “Expo Houten” in Utrecht om in een klein stukje Griekenland.

Kom gezellig langs om de Griekse cultuur te beleven, jouw horizon te verbreden en nieuwe (zakelijke) contacten te maken. Meer dan 35 exposanten, 20 artiesten en kunstenaars uit Griekenland en Nederland zijn aanwezig met  een zeer divers aanbod van traditionele culinaire producten, tentoonstellingen van wonderlijke volkskunst en live optredens van Griekse muzikanten: “Van Chatzidakis tot de Egeïsche zee”.

Tijdens dit driedaagse festival nemen we samen met het publiek een kijkje in de rijke Griekse cultuur. We proeven het heerlijke eten, de gezellige sfeer, de kunst en muziek die Griekenland te bieden heeft.

Het Greek Dutch Expo Festival wordt voor de tweede keer in Nederland gehouden. Het doel is het aantrekken van particulieren, bedrijven en organisaties die netwerken, promotie- en advertentiekanalen zoeken in Nederland. Thema's als toerisme en handel staan centraal. Daarnaast worden B2B-bijeenkomsten gehouden met lokale commerciële en zakelijke agenten.

Drie bijzondere dagen vol inspiratie, interactie, duurzame verbindingen en de gezelligste Griekse sfeer! Kom langs op het Greek Dutch Expo Festival en win een reis naar Griekenland!

Feel, Taste & Live Greece!

Meer informatie over tijden, programma en (meerdaagse) tickets