20-03-2019 Aan de Slinger

Evenement - Pecha Kucha

Aan de Slinger

Tijd: 20:15
Entreeprijs: € 4,50
De Slinger 40
3995 DE Houten

In Aan de Slinger vindt de eerste Pecha Kucha Night in Houten plaats. Inspirerende Houtense sprekers betreden deze avond het podium en vertellen met een snelle en flitsende presentatie alles over hun creatieve, innovatieve of duurzame idee.

Wat is Pecha Kucha? 
Pecha Kucha is een wereldwijd fenomeen dat uitgaat van een simpele gedachte: een goed idee heeft niet veel tijd nodig om verteld te worden. Tijdens een Pecha Kucha bijeenkomst presenteren creatieve ondernemers hun ideeën aan het publiek en elkaar, in een format van 20 ‘slides’ en 20 seconden per slide. PechaKucha is een verrassend podium. Dé plek voor inspiratie, kennisuitwisseling, creativiteit en innovatie. Maar ook een plek waar vraag en aanbod kan samenkomen, een platform waar creatieve netwerken ontstaan.

Voor het eerst in Houten 
Een aantal Houtenaren gaan de uitdaging aan en presenteren op 20 maart ieder in iets meer dan 6 minuten hun idee. Met o.a. Wat doe je niet? door Natasja Teuben Naber, Inspiring Houten door Paul van Eijck, een prikkelend plan voor de ontwikkeling van het stukje Houten tussen het station, de Bibliotheek Houten en Aan de Slinger, 100 % falen of stralen door Hans Gommer, Wie landt er als eerste op de maan door Jeroen Hendrix, over duurzame notitieboeken van enkelzijdig geprint papier van Léon Polman en De theatrale wijkexpeditie van Houten-Zuid door Anneke Dubbink. Kortom, een breed scala aan inspirerende onderwerpen!

De presentatie is in handen van Oscar Kocken. Een alleskunner: schrijver, interviewer, presentator en theatermaker. En bekend als presentator van ‘Zomaar een gast’ op NPO3 en in Houten bij het FORTE festival in 2018.

Kom naar de eerste Pecha Kucha van Houten!

Meer informatie en tickets