31-08-2019 Stichting Oogstfeest Kromme Rijnstreek

Evenement - Oogstfeest Kromme Rijnstreek - voor jong en oud

Stichting Oogstfeest Kromme Rijnstreek

Tijd: 10:00
Entreeprijs: € 0,00
Hinkerstraat 35
3945 BR Cothen

Op 31 augustus wordt in Cothen aan de Kapelleweg weer een Oogstfeest gehouden. Twee agrarische bedrijven zijn die dag opengesteld voor het publiek:

  • Jos van Rijn, fruitteelt en
     
  • Hans van Rooijen, melkvee en akkerbouw


Op en rond deze bedrijven veel vertier voor jong en oud! Zo zijn er demonstraties, oude ambachten, rondleidingen, verkoop van streek- en agrarische producten, kinderactiviteiten, dans- en zanggroepen.  

Met een enthousiast team zijn de voorbereidingen inmiddels in volle gang. De komende maanden staan in het teken van het bedenken van nieuwe activiteiten, het in kaart brengen van de laatste trends en ontwikkelingen in de agrarische sector en het benaderen van kraamhouders en sponsoren. 

Het doel van het Oogstfeest is het zichtbaar maken van de agrarische functies in het Kromme Rijngebied, het overbrengen van kennis en informatie (voor jong en oud) maar vooral ook ontmoeting tussen boeren en burgers uit het Kromme Rijngebied en elders.

Het Oogstfeest wordt om het jaar georganiseerd. In 2017 was het Oogstfeest een enorm succes. Zo'n 6.000 bezoekers genoten onder fantastische weersomstandigheden van dit prachtige evenement in de Kromme Rijnstreek. 

Meer informatie over het Oogstfeest vindt u op de website.