08-05-2019 Aan de Slinger

Vrijheidscafé

75 jaar Vrijheid in Houten - Vrijheid verbindt

Tijd: 20:00
Entreeprijs: € 0,00
De Slinger 40
3995 DE Houten

In 2019 en 2020 vieren we dat Nederland 75 jaar geleden is bevrijd en dat we sindsdien in vrijheid leven. In Houten willen we hier met elkaar vorm aan geven. Hoe? Dat bepalen inwoners, organisaties of bedrijven zelf. Iedereen die dat wil, kan iets organiseren rond het thema Vrijheid. En daarbij maakt het niets uit of het initiatief groots en meeslepend is of juist kleinschalig of ingetogen.

Vrijheidscafé: voor inspiratie en motivatie
Om te inspireren en motiveren is er op woensdag 8 mei 2019 in Aan de Slinger een Vrijheidscafé. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die aan het vrijheidsjaar wil meedoen of iets wil organiseren rond het thema 75 jaar vrijheid. Zoek je inspiratie voor een nieuw initiatief? Wil je aansluiten bij een activiteit waar anderen al mee bezig zijn? Of ben je op zoek naar medestanders voor jouw idee? Kom dan naar het Vrijheidscafé. Daar zijn deskundigen aanwezig die jou op weg kunnen helpen. 

Inloop is vanaf 19.30 uur, start 20.00 uur, einde ca. 21.30 uur.

De avond is bedoeld voor:

  • Mensen met een idee voor een activiteit rond het thema 75 jaar vrijheid die zelf aan de slag willen en een beetje ruggensteun kunnen gebruiken.
  • Mensen die best mee zouden willen doen, zich bij een initiatief zouden willen aansluiten, maar nog niet weten hoe of wat.
  • Mensen en organisaties die al bezig waren met activiteiten, die ze nu willen laten aansluiten op het thema 75 jaar vrijheid.
  • Mensen en organisaties die op een andere manier iets voor de initiatieven zouden kunnen betekenen: financiers, planversterkers, facilitators.

Aanmelden 
Het Vrijheidscafé belooft een nuttige, leerzame avond te worden. Je bent van harte welkom! Aanmelden kan via 75JaarVrijheid@houten.nl. Heb je al ideeën, een specifieke vraag voor advies of heb je juist ondersteuning in de aanbieding? Geef dat alvast aan bij je aanmelding. Dan kunnen we de avond soepel laten verlopen.

Vragen? Heb je vragen over deze uitnodiging of over het Vrijheidsjaar, mail ze naar 75JaarVrijheid@houten.nl

Laten we er een onvergetelijk jaar van maken: 
75 jaar vrijheid, dat vier je samen!

Doel
Heel Houten sluit met eigen activiteiten aan bij de viering van 75 jaar vrijheid.

Periode
31 augustus 2019 tot en met 24 oktober 2020 (sluit aan bij het landelijk programma).

Contact
75JaarVrijheid@houten.nl