18-05-2019 Aan de Slinger

Evenement - Het Meezingkoor

Meezingkoor

Tijd: 14:00
Entreeprijs: € 9,00
De Slinger 40
3995 DE Houten

'De Troubadour', 'Ding-a-dong' of 'Calm after the storm'... Op zaterdag 18 mei is de finale van het Eurovisie Song Festival en het Meezingkoor bereidt zich ’s middags, tussen 14.00 en 17.00 uur, voor met een duik in de Nederlandse geschiedenis van het festival.

Het is de tweede keer dat iedereen die dat wil met het Meezingkoor lekker een middag lang allemaal leuke nummers kan zingen in Aan de Slinger. En het leuke is: de meezingers bepalen zelf het repertoire, door middel van een enquête.

Pianist en dirigent Tom Ruijfrok heeft al veel mensen geïnspireerd tot grote vocale prestaties, zeker ook mensen die alleen onder de douche Elvis durven te zijn. Verwacht een middag met veel lekkere songfestivalnummers, spontane meerstemmigheid en dat allemaal in een vrolijke, uitgelaten sfeer. Het Meezingkoor gaat deze middag aan de slag met tien door de deelnemers zelf gekozen nummers, waarvan de teksten geprojecteerd zullen worden. Thuis oefenen hoeft niet maar kan wel, want iedereen krijgt de gekozen nummers en de teksten vooraf gemaild.

Ga voor informatie over het repertoire en oefenmateriaal naar www.meezingkoor.nl 

Attentie: in verband met communicatie over het repertoire, zal uw e-mailadres worden doorgegeven aan de organisatie.

Kijk ook op de Facebookpagina.

Tickets