01-08-2019 t/m 02-08-2019 The Work-Shop

Kleurpotlood

Tweedaagse cursus professioneel kleuren

Tijd: 11:00
Entreeprijs: € 99,00
Spoorhaag 101
3995EV Houten

Een tweedaagse cursus professioneel kleuren, inclusief lunch! 

"Wat zijn goede potloden? Wanneer gebruik ik welk kleurpotlood? Hoe krijg ik de juiste kleur? Hoe kleur ik egaal?" Heb je deze en andere vragen, dan is deze workshop echt iets voor jou!

We beginnen bij het begin in deze overzichtelijke tweedaagse workshop. De dag start steeds met kleuroefeningen, zoals een kleurencirkel en gradatieverloop. Na de lunch pas je het geleerde toe in het natekenen van een plantenblad. Kleuren vergt tijd, dus met kleine tekeningen heb je sneller resultaat. Ook leg je op deze manier de basis voor een eigen naslagwerk. Daar heb je later altijd plezier van, als je wilt ophalen hoe het inkleuren ook alweer gaat.

Met het creëren van een kleurencirkel leer je hoe je met zes verschillende kleurpotloden alle kleuren kunt maken die je maar wenst. Met de gradatieoefening, zoals op de foto, leer je hoe je egaal kleurt en overgangen maakt. Verder zal Gerda je veel achtergrondinformatie geven en handige tips uit de praktijk.

Als je wilt, kun je je eigen kleurpotloden meenemen. Je kunt ook een starterset kleurpotloden van goede kwaliteit (à € 14) bij het inschrijven mee bestellen.

In de prijs inbegrepen is een lunch op beide dagen, koffie/thee en lekkers, papier, voorbeeld-, reserve- en plantmateriaal. Heb je dieetwensen, neem dan even telefonisch contact op.

Er geldt een vroegboekkorting tot 11 juli. De groep is beperkt tot zeven personen, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.