15-08-2019 vanHouten&co

Zomervakantie - Walibi Holland

vanHouten&co

Tijd: 09:30 - 18:00
Entreeprijs: € 20,00
Hefbrug 1
3991LB Houten
Op donderdag 15 augustus organiseert het jongerenwerk een uitstapje naar Walibi! Voor jongeren uit de gemeente Houten tussen 10 en 23 jaar.
 
De eigen bijdrage is 20 euro, hiervoor heb je je entreekaartje en vervoer (we gaan met de auto). Mocht je een U-pas hebben, dan kun je je budget hiervoor inzetten.
 
We verzamelen om 9.30 uur bij jongerencentrum Enter en zijn rond 18.00 uur weer terug. We blijven de hele dag bij elkaar als groep en er gaan een aantal jongerenwerkers mee als begeleiding.
 
Let op: Dit uitstapje is bedoeld voor jongeren die het leuk vinden om nieuwe leeftijdsgenoten te ontmoeten. Je zit steeds weer met iemand anders in de attracties. Als je samen met een vriend of vriendin de hele dag de attracties langs wil, kun je dus beter zelf een keertje gaan.
 
Je kunt je tot uiterlijk woensdag 7 augustus inschrijven door te mailen naar jonginhouten@vanhoutenenco.nl.
Er is een maximum aantal deelnemers, dus hoe sneller je je inschrijft, hoe meer kans dat je mee kan!
 
De eigen bijdrage van 20 euro vragen we je om op woensdagavond 7 augustus alvast langs te brengen bij jongerencentrum Enter. Gezien wij de kaartjes van te voren aan moeten schaffen, kunnen wij je bij een eventuele annulering het geld niet meer teruggeven.