30-09-2019 75 Jaar Vrijheid

75 jaar Vrijheid - Vrijheidscafé

Aan de Slinger

Tijd: 19:30 - 21:30
Entreeprijs: € 0,00
De Slinger 40
3995DE Houten
De rust van de zomerperiode is voorbij. Activiteiten komen weer op gang: trainingen van de sportclub, afspraken van het leesgroepje, de scholen zijn begonnen, de buren zijn al bezig om een straatfeest te organiseren, je bezoekt weer elke maand een inwoner van Houten voor wie je wat klusjes doet, het cursusseizoen is weer gestart....
 
Alles komt weer op gang en daarmee gaan ook nieuwe ideeën, plannen en wensen bruisen. Wist je dat je dit jaar al die plannen van hierboven, en alles wat je nog meer doet of kunt bedenken kunt koppelen aan de viering van 75 jaar vrijheid?
 
In 2019 en 2020 vieren we dat Nederland 75 jaar geleden is bevrijd en dat we sindsdien in vrijheid leven. In Houten willen we hier met elkaar vorm aan geven. Hoe meer activiteiten, in vele vormen en smaken, des te beter. En daarbij maakt het niets uit of een initiatief groots en meeslepend is of juist kleinschalig of ingetogen. Periode: 31 augustus 2019 tot en met  24 oktober 2020.
 
Nieuwsgierig geworden naar wat jij kunt doen? Kom dan naar het Vrijheidscafé!
 
Aanmelden kan via educatie@aandeslinger.nl
Stuur deze uitnodiging ook door in je netwerk, zodat zo veel mogelijk inwoners, initiatieven, instellingen en bedrijven op de hoogte zijn!
 
Lida van de Marel (Comité 4 en 5 mei Houten) en Marieke Wiersma (Aan de Slinger) heten je welkom en inspireren je met initiatieven die al tot stand zijn gekomen. Ook hoor je meer over de wijze waarop er in ieder geval promotie gemaakt wordt voor alle activiteiten en projecten (maar doe het vooral ook zelf!).
 
Doe ideeën op, werk je eerste plannen misschien al verder uit, ontmoet anderen en sla de handen ineen, hoor op welke manier je advies of ondersteuning kunt krijgen.Of het nu een activiteit is die veel publiek kan trekken, of iets besloten. Gratis toegankelijk of er is kaartverkoop. Alles is mogelijk.  
 
Heb je al ideeën, een specifieke vraag voor advies of heb je juist ondersteuning in de aanbieding? Geef dat alvast aan bij je aanmelding. Dan kunnen we de avond soepel laten verlopen.  
 
Laten we er een onvergetelijk jaar van maken: 75 jaar vrijheid, dat vier je samen!