02-10-2019 Aan de Slinger

Film: Werk ohne Author

Aan de Slinger

Tijd: 20:00
Entreeprijs: € 10,50
De Slinger 40
3995DE Houten
Regisseur Florian Henckel von Donnersmarck, bekend van het Oscar-winnende Das Leben der Anderen, tekent nu voor de regie van Werk ohne Autor – Never Look Away, een indrukwekkend filmepos. 
 
Kurt (Tom Schilling) groeit op in Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Als hij op de kunstacademie Elisabeth (Paula Beer) ontmoet, worden ze op slag verliefd. Elisabeths vader, Professor Seeband (Sebastian Koch), is niet onder de indruk van Kurt en is hem liever kwijt dan rijk. De twee mannen zijn verbonden door gebeurtenissen uit het verleden. De dubieuze rol die Seeband tijdens de Tweede Wereld Oorlog speelde, achtervolgt hem als een schaduw. Als Kurt zichzelf en de ware kunst ontdekt, heeft dit ook implicaties voor Seeband.
 
Werk Ohne Autor is genomineerd voor de Golden Globe voor beste buitenlandse film.
 
Nieuw: Uitgebreide inleiding + gezamenlijk diner
Vooraf aan de film heeft u ook de keuze om lekker eten en genieten van een uitgebreide inleiding in de foyer van Aan de Slinger. Deksels Lekker, de huiscateraar van Aan de Slinger verzorgt om 18.30 uur een heerlijk diner.
 
Tickets voor inleiding & diner kosten € 12,50 exclusief drankjes met uitzondering van een kopje koffie of thee na afloop. Deze tickets dienen op naam besteld te worden. Dit kan online (zie de knop aan de linkerkant) of via ons kantoor: info@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024. De tickets voor de maaltijd zijn te koop tot twee dagen voorafgaand aan de vertoning (maandag 30 september 12.00 uur), of eerder wanneer het uitverkocht is. 
 
Aan tafel is plek voor maximaal 30 personen. Bij onvoldoende belangstelling gaat het diner niet door. Mocht dit het geval zijn, dan ontvangt u van ons uiterlijk twee dagen voorafgaand bericht.
 
Wilt u de film en de inleiding + diner bijwonen, dan dient u een filmticket en een ticket voor de inleiding & diner te kopen. 
 
Let op: extra lange film! In verband hiermee kunt u ervoor kiezen het drankje dat bij het kaartje is inbegrepen, voorafgaand aan de film te nuttigen. Alle bezoekers krijgen een consumptiebon. De foyer en bar zijn geopend vanaf 19.15 uur.