03-11-2019 t/m 10-11-2019 The Work-Shop

Workshop Leren Tas Naaien

dagelijks plezier van je eigen creatie

Tijd: 13.30-17.00 uur
Entreeprijs: € 139,00
Spoorhaag 101
3995ev Houten
We gaan een (“crossover”) schoudertas maken van stevig leer, een formaat en tijdloos model dat lang meegaat en overal bijpast. We doen dit deels op de leernaaimachine, die in het atelier staat. Enige ervaring met een (gewone) naaimachine is vereist om in te schrijven. Snijden, plakken en machinaal stikken van het leer is wat je in deze tweedaagse workshop gaat doen. Leer is een prachtig materiaal om mee te werken, maar vergt precisie en geduld om het in een keer goed te krijgen. We zullen daarom beginnen met een aantal proeflapjes om het materiaal en de techniek te leren kennen. Daarna gaan we aan de slag met de echte tas!

Het minimalistische model dat Lilian ontwierp loopt naar boven iets toe. In de etalage kan je haar ontwerp bekijken. Om te verwerken selecteerde zij diverse natureltinten leer, met een mooie doffe uitstraling, waaruit je een keuze kan maken.

Het leer voor één tas, koffie/thee en lekkers erbij zijn in de prijs inbegrepen. We werken met een groepje van maximaal vier deelnemers.

Tot 10 oktober profiteer je van een vroegboekkorting.