08-03-2020 Olivia O'Keeffe Art

Schilderworkshop Internationale Vrouwendag

Olivia O'Keeffe Art - 8 maart

Tijd: 14:00-16:00
Entreeprijs: € 40,00
De Slinger Houten
3995 DE Houten

Tijdens deze schilderworkshop vieren wij Internationale Vrouwendag door te focussen op inspirerende vrouwen over de hele wereld.

Voorafgaand aan de workshop, is jouw huiswerk om één vrouw uit te kiezen. Het moet iemand zijn die jij bewondert voor hun bijdrage aan jou of aan de wereld. Het mag ook een beroemd iemand  zijn, b.v. Maya Angelou, Frida Kahlo, Amelia Earhart, Georgia O’Keeffe, Audrey Hepburn, Mother Theresa, Princess Diana, Ann Frank, Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Marie Curie, Oprah Winfrey, Indira Gandhi, Eleanor Roosevelt, Jane Goodall, Charlotte Bronté, om er een paar te noemen! Of het mag iemand zijn die je kent/kende, e.g. je eigen moeder of een dierbare. Je kiest één vrouw uit en je verzamelt als het kan afbeeldingen/foto’s, tekst, info, citaten van die persoon. Neem deze mee naar de workshop om te gebruiken als basis voor een collage in acrylverf die wij tijdens de workshop creëren.

De workshop vindt plaats in mijn atelier in Kunsthuis Houten. op zondag 8 maart van 14:00-16:00 uur.

50% Van de deelnamekosten gaat naar Cordaid Memisa, een organisatie die mensen in noodsituaties ondersteunt en opleidt, in het bijzondere zwangere vrouwen in landen zoals Kenia, Oeganda, Ethiopië, Irak en ook in Nederland.

Inschrijven kan via e-mail.