04-10-2020 Aan de Slinger

Evenement - Gluren bij de Buren en de Recycle Fabriek: inzameling plastic in Houten

Aan de Slinger

Tijd: 12:00 - 18:00
Entreeprijs: € 0,00
. .
. Houten

Op zondag 4 oktober 2020 vindt de veertiende editie van Gluren bij de Buren plaats. Het gezelligste festival van Houten biedt heel veel optredens op de mooiste en meest kleinschalige podia in Houten: de huiskamers van Houtenaren.

Het festival krijgt een volledig corona-proof jasje, én extra programmaonderdelen en nieuwigheden. Zo is er onder andere in samenwerking met De Recycle Fabriek in Houten aandacht voor duurzaamheid, en de oproep: lever je plastic flessen in!

Veel mensen in Houten verzamelen al hun Petflessen en leveren deze in bij De Recycle Fabriek (een initiatief van de KrachtFabriek). Onder leiding van Mike maken de mensen van de dagbesteding er nieuwe producten van, zoals dit jaar het cadeau voor alle deelnemende locaties van Gluren bij de Buren 2020.

De oproep aan heel Houten is: verzamel uw Petflessen en PP-plasticafval en geef het af bij de KrachtFabriek of bij Aan de Slinger. Het inleveren van het plastic kan vanaf 1 september in de daarvoor bestemde containers, te herkennen aan de sticker van de KrachtFabriek en Gluren bij de Buren op de klep.

Inzamellocaties:

  • De KrachtFabriek, Dijkhoeve 1 – De hele week 24/7 – Container staat voor de deur
  • Aan de Slinger – Maandag t/m vrijdag tussen 09:00-19:00 uur – Container staat in de foyer


Het gratis festival wordt georganiseerd door Aan de Slinger en mede mogelijk gemaakt door de vrijwillige bijdrage van bezoekers op de dag zelf. In elke woonkamer staat hiervoor een spaarvarken.