11-07-2020 Aan de Slinger

Muziek - Minimal

Nina June

Tijd: 20:15
Entreeprijs: € 19,50
De Slinger 40
3995 DE Houten

Voor Nina June draait haar muziek vanavond om ‘minder’. Want dan komen schoonheid, emoties en verbeelding tot wasdom. Daarom speelt ze haar filmische popsongs in een akoestische setting met piano, cello en zang.

Haar inspiratie komt uit de beeldende pianomuziek van Yann Tiersen en Michael Nyman. Nina June wordt wel eens vergeleken met zangeressen als Ane Brun en Agnes Obel. Maar vergelijken is helemaal niet nodig. Nina is een zangeres die tot ver over onze landsgrenzen aan de weg timmert en duetten zong met HAEVN en Thomas Dybdahl. En evengoed tot de kern durft te komen in de intieme setting van Wickenburgh, zoals ze u al eens eerder heeft laten horen. Een avond waarin verstilde schoonheid centraal staat.

www.ninajune.com

Voorstelling corona-proof
We laten deze voorstelling veilig plaatsvinden. In de Theaterzaal wordt de tribune ingeschoven en we zetten tafeltjes en stoeltjes neer voor 90 personen. Zo ontstaat er een gezellige opstelling en kunnen we voldoende afstand tussen bezoekers uit verschillende huishoudens garanderen. De tickets worden ongeplaceerd verkocht. 

Meer informatie (ook over de uitgebreide Corona-maatregelen) en tickets