16-07-2020 Aan de Slinger

Jeugdtheater - De Gekkencheck

Productieklas 1 - Jeugdtheaterschool Aan de Slinger

Tijd: 19:00
Entreeprijs: € 7,50
De Slinger 40
3995 DE Houten

Niet in elke gezinswoning woont een gezin. Niet in elke boerderij woont een boer. Niet in elk gekkenhuis wonen gekken. Voor deze mensen is het tehuis gewoon thuis. Maar niet voor lang.

In De Gekkencheck hebben de bewoners van een gekkenhuis één uur de tijd om zichzelf als gek te bewijzen. Eén uur voor de inspectie komt controleren of de huidige stand van zaken wel is wat de huidige stand van zaken hoort te zijn: gek. Zou de kans om je huis te verliezen jou ook niet tot waanzin drijven?

Een komische voorstelling over een receptionist en patiënten, een verpleger en inspecties, schijn, realiteit en kilometers wc-papier.

Regie: Karen Sangers & Mayon van der Klei. Tekst: Sofie Tseng. Spel: Roëlla Apinsa, Vera Bakker, Floris Faas, Mathilde Meijers, Emily Mensink, Jurre de Peuter, Tom Smit, Anne Stoof, Robin de Waal, Jette Werelds.

Voorstelling corona-proof
We laten deze voorstelling veilig plaatsvinden. Op de tribune is er plek voor max. 80 personen. Zo kunnen we voldoende afstand tussen bezoekers uit verschillende huishoudens garanderen. De tickets worden ongeplaceerd verkocht.

Meer informatie (ook over de uitgebreide Corona-maatregelen) en tickets