16-09-2020 Inge Luyten

Workshopreeks KlimaatGesprekken

KlimaatGesprekken

Tijd: 20:00-22:00
Entreeprijs: € 45,00
Putterhaag 2
3993 BG Houten

Met humor, hoop en handelingsperspectief in gesprek over klimaatverandering. Doe mee aan de eerste KlimaatGesprekken in Houten en laat je inspireren!

Vind je klimaatverandering een belangrijk onderwerp? Zou je zelf graag duurzamer leven of hierover in gesprek gaan met anderen? Steeds meer mensen begrijpen dat je zelf een flink steentje kan bijdragen aan het verduurzamen van je omgeving. Door in je eigen leven, met anderen, andere keuzes te maken. Maar ja, waar begin je dan? Wat kun je dan allemaal zelf doen?

Een veranderende wereld
Onze levens en omgang met elkaar zijn in de afgelopen maanden veranderd. Misschien ben je wel (extra) aan het denken bent gezet over duurzame keuzes. En wil je graag concreet wat doen na de zomer. Iets om andere mensen te ontmoeten, goede gesprekken te voeren, iets om naar uit te kijken!
Doe dan mee met de 6-delige workshopreeks van KlimaatGesprekken. Na 70 andere steden nu voor het eerst ook in Houten! Tijdens de 6-delige workshopreeks leer je van elkaar en wordt je positief uitgedaagd je klimaatimpact te verminderen. Je krijgt praktische handvatten om echt in actie te komen – gewoon door andere alledaagse keuzes te maken. Niet omdat het moet, maar omdat je zelf ervoor kiest.

Praktisch
Wij willen jou graag in het echt ontmoeten in plaats van online. Dat is waar KlimaatGesprekken juist om draait: in een klein groepje bij elkaar komen om gedachten en ideeën uit te wisselen. We houden ons uiteraard aan alle op dat moment geldende corona-regels.
Locatie: Het Lokaal op Putterhaag 2.  

Data:
16 en 30 september, 28 oktober, 11 en 25 november en 9 december – van 20:00 tot 22:00 uur. 
Kosten:
45 euro p.p., inclusief lees- en werkboek met checklist, tips en andere praktische handreikingen.

De workshops worden geleid door twee vrijwillige coaches van KlimaatGesprekken.

Meer informatie en aanmelden

Ervaringen van deelnemers:
“Het voelde fijn om met gelijkgestemden over mijn dilemma’s te praten.”“Leuk, de gevarieerde groep en de gesprekken die nooit dogmatisch werken.”“Tot mijn verrassing werd er veel gelachen: heel bevrijdend.”