26-11-2020 The Work-Shop

Cursus Collage

The Work-Shop

Tijd: 19:30-22:00
Entreeprijs: € 65,00
Spoorhaag 101
3995ed Houten

Een kunstwerk van foto's!

Een collage is letterlijk een geplakt iets. Je werkt met foto’s uit tijdschriften en catalogi. Ook tekst, behang, eigen tekeningen kun je erin verwerken of met naald en draad iets toevoegen. De mogelijkheden zijn eindeloos. We gaan een artistiek geheel maken en creëren een surrealistisch beeld.   Luisterend naar mooie muziek zoek je beelden, vormen en kleuren. Je knipt, scheurt, maakt een compositie van je selectie en lijmt het tot een uniek werkstuk. Daar doen we drie avonden over (26 november, 3 & 10 december).

Tijdens het werken aan je collage zijn er momenten van afstand nemen en samen bekijken wat er ontstaat, waarna je – geïnspireerd – weer verder werkt. Je leert over harmonie, evenwicht en compositie.

Alle materialen en koffie, thee met iets lekkers, zijn inbegrepen.

Meer informatie en inschrijven

Het is ook mogelijk om een collage te maken in een middag, met een thema als "Verlangen" bijvoorbeeld. Door middel van het zoeken naar beelden krijg je letterlijk en figuurlijk een duidelijker beeld wat er in je leeft. In overleg prikken we een datum. De kosten voor een individuele begeleide activiteit zijn € 24.