13-01-2021 The Work-Shop

Cursus Dierenportret

The Work-Shop

Tijd: 19:00-22:00
Entreeprijs: € 100,00
Spoorhaag 101
3995ed Houten

Naast portretten van mensen tekent en schildert Monique ook veel portretten van dieren, in opdracht. Vooral van honden. In deze vierdaagse cursus (25 november & 2, 9 en 16 december) deelt zij haar kennis met het op papier of doek zetten van je eigen lievelingsdier.

We werken naar foto. Welke criteria helpen om er goed mee te kunnen werken, hoor je ruim vooraf aan de cursus. Je gaat schilderen met acrylverf.  Werk je graag met je eigen materiaal, neem dat gerust mee. Evenals beschermende of oude kleding.

Het gebruik van acrylverf, penselen en papier zijn bij de prijs inbegrepen. Ook een doek van 24 x 30 cm. Ter plekke zijn eventueel meer maten doeken aan te schaffen en je mag natuurlijk ook je eigen formaat doek meebrengen.

De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Ook is er gelegenheid bestaand werk mee te nemen om na afloop te bespreken.

De groep zal beperkt zijn tot acht personen, zodat iedereen verzekerd is van persoonlijke begeleiding en de voorgeschreven afstand gegarandeerd is.

Meer informatie en inschrijven