12-09-2020 Aan de Slinger

Film - Buitenbioscoop - Hors normes

Aan de Slinger - 12 september

Tijd: 20:45
Entreeprijs: € 0,00
Aan de Slinger 40
3995 DE Houten

De nieuwste film van het regisseursduo Éric Toledano en Olivier Nakache, bekend van de Franse bioscoophit Intouchables.

Al meer dan 20 jaar runt Bruno (Vincent Cassel) een opvang voor autistische kinderen die nergens anders terecht kunnen. Wanneer ouders en zorginstellingen het echt niet meer weten, geeft Bruno hen een thuis. Zijn goede vriend Malek (Reda Kateb) leidt jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van deze kinderen. De samenwerking leidt tot humoristische en confronterende situaties en bijzondere vriendschappen. Een film met een inspirerende boodschap.

Buitenbioscoop

  • Op het beschutte theaterplein zetten we stoelen klaar. Er zijn voor de Buitenbioscoop maximaal 50 plekken verdeeld over 25 'tweetjes' beschikbaar. Dit in verband met zichtlijnen, veiligheid en coronamaatregelen. De stoelen hebben een vaste plek op het plein, schuiven met stoelen is niet toegestaan.
  • De films gaan door bij goed weer en starten in september om 20.45 uur, wanneer het zo goed als donker is. Bij slechte weersvooruitzichten kan de Buitenbioscoop helaas niet doorgaan.
  • In verband met het treffen van de coronamaatregelen is de Buitenbioscoop niet meer gratis. De toegangsprijs is € 5,- excl. drankje. 
  • Via de e-mail (info@aandeslinger.nl) en de telefonische kassa kunt u kaarten voor de Buitenbioscoop reserveren. Twee dagen voorafgaand aan het evenement, als de Buitenbioscoop met enige zekerheid kan plaatsvinden, ontvangt u een reserveringsbevestiging en kunt u de tickets afrekenen. Als de Buitenbioscoop doorgaat kunnen tickets tot vrijdag 17.00 uur gekocht worden. 
  • Tickets worden ongeplaceerd verkocht. Plaatskeuze doorgeven is helaas niet mogelijk. U wordt op de avond zelf een plek toegewezen op het plein. 
  • De buitenbar is voor u geopend. Eigen drank/eten meenemen is niet toegestaan.
  • Een kleine voetnoot: bij slechte weersvooruitzichten gaat de Buitenbioscoop niet door. Is hier sprake van, dan krijgen bezoekers via e-mail bericht en er wordt een bericht onder ‘nieuws’ op de website geplaatst. Check dus uw e-mail of de site bij twijfel over het weer.
  • Bij annulering krijgt u de keuze: uw geld retour of een voucher (digitaal tegoed). 
  • De Buitenbioscoop wordt mede mogelijk gemaakt door Stumpfl en georganiseerd door de vrijwilligers van Aan de Slinger.


"De nieuwe betrokken film van de makers van ‘Intouchables’” NRC

“Opmerkelijk charmant pleidooi voor het bestaansrecht van organisaties als die van Bruno en Malik” de Volkskrant