05-06-2021 The Work-Shop

Workshop Kleding borduren

The Work-Shop

Tijd: 13.00-16.30 uur
Entreeprijs: € 40,00
Spoorhaag 101
3995 ED Houten

We gaan een kledingstuk borduren met verschillende borduursteken. Breng je eigen jeansjasje, jurk, bloes etc  mee. (Het liefst wat meer, zodat je kunt kiezen. Niet elke stof is even geschikt om op te borduren.)

Of schaf een kledingstuk in the Work-Shop aan. Marjan neemt o.a. bloesjes, maar ook kraagjes en petten mee om uit te kiezen. We werken met een ruime keuze aan motieven als bloemen, takjes, vlinders en andere dierfiguren. Je mag ook je eigen onderwerp meenemen. Kinderen vanaf twaalf jaar zijn ook van harte welkom.

Je leert dus borduren op een toegepaste manier. Je maakt van een gewoon kledingstuk iets wat je graag draagt, en van een standaard aankoop iets bijzonders. Vlekken verberg je door er een mooi patroon overheen te borduren, waardoor je outfit weer draagbaar wordt.

Borduren vraagt tijd, dus houd er rekening mee dat je het borduurwerkje tijdens de workshop misschien niet afkrijgt. Dat hoeft ook niet, want het is een heerlijke bezigheid, ook voor thuis. Je krijgt voldoende instructies mee om je werk af te kunnen maken.

Heb je geen tijd om een workshop te volgen, Marjan borduurt ook in opdracht!

Meer informatie en inschrijven