05-09-2021 Aan de Slinger

Struinen in de Tuinen

Aan de Slinger

Tijd: 12:30
Entreeprijs: € 0,00
Genre/thema: Evenement
De Slinger 40
3995 DE Houten

Een veelzijdige verzameling aan buitenpodia en muziek-, theater- en cabaretkunst vormt het prachtige programma van Struinen in de Tuinen 2021. We slaan zondag 5 september de tuinhekken open en toveren buitenruimtes om tot podia, geheel coronaproof. En ja, dat lijkt veel op Gluren bij de Buren. We wisselen dit jaar de huiskamers in voor mooie tuinen. In iedere deelnemende buitenruimte zijn drie optredens van elk dertig minuten te vinden, alle optredens met gratis entree. Uw tuin ter beschikking stellen? Of meedoen als artiest? Bij deze de aanmeldpagina voor Struinen in de Tuinen: https://struinenindetuinen.nl/informatie/aanmelden

Bijdrage bezoekers
Struinen in de Tuinen is een gratis festival en zou niet kunnen bestaan zonder de vrijwillige bijdrage van haar bezoekers. Daarom werken we met een betaal-wat-je-kan systeem in plaats van met kaartverkoop. Er is gemiddelde bijdrage van €10,- per bezoeker nodig om het festival ook volgend jaar te laten plaatsvinden in Houten. 

Ik draag graag bij!
Je kunt op verschillende manieren bijdragen aan het voortbestaan van Struinen in de Tuin Houten:
- Koop een betaal-wat-je-kan ticket van € 5,-, € 10,- of € 15,-
- Doneer tijdens Struinen in de Tuinen contant geld in één van de spaarpotten
- Doneer digitaal via een QR-code

Betaal-wat-je-kan Ticket 
Op deze pagina kun je een Betaal-wat-je-kan Ticket van €5,-, €10,- of €15,- kopen. Dit is een fictief ticket, u hoeft deze niet te tonen wanneer u Struinen in de Tuinen in Houten bezoekt.