15-01-2022 Stichting The Work-Shop

Workshop Bonbons maken

The Work-Shop

Tijd: 14:00-17:00
Entreeprijs: € 45,00
Genre/thema: Workshop
Spoorhaag 101
3995ED Houten

Wie houdt er nou niet van chocolade! Xenia en Lieke  van The Happy Bonbon Factory ontwerpen originele smaken, die ze graag in deze workshop met je delen. Zij vertellen ook iets over de theorie van chocola en bonbons maken.

Met hun heerlijke bonbonrecepten ga je deze avond aan de slag.  Je kunt kiezen uit puur, melk- en witte chocolade. Na het bekleden van je bonbonvorm, maak je je keuze uit smakelijke ingrediënten voor de vulling. Denk aan honing/pistache, oreo, bastognekoek, pindakaas/caramel, peer, koffie, likeur. Na het afsluiten met een chocoladelaagje moet alles afkoelen en opstijven.

We pauzeren dan met koffie, thee en … een verrukkelijke chocoladefondue! Zo benutten we alle niet gebruikte chocola – en fruit – om deze creatieve middag heerlijk mee af te sluiten.

Je gaat naar huis met twaalf bonbons in een handgemaakt doosje!

De groep is beperkt tot tien personen en de activiteit wordt geheel conora-proof aangeboden. Je kunt hem ook als arrangement voor je eigen groep vrienden, familie, collega's boeken (kijk daarvoor bij Arrangementen).

Het is raadzaam een schort mee te brengen of een oude bloes aan te trekken. Kinderschorten, handschoenen, en elastiekjes voor je haar zijn beschikbaar.

Hygiëne is met iets eetbaars maken natuurlijk uiterst belangrijk. Dus in het geval je na inschrijving verkouden wordt, moet hoesten of niezen, ook niet-Corona, dan moet jouw deelname helaas opschuiven naar een volgende keer. Je hebt toegang met een geldige QR-code. We dragen een mondkapje als we ons door de ruimte bewegen. Als je zit mag dit af.

Ga je bonbons maken om cadeau te geven draag dan een mondkapje niet alleen bij binnenkomst en vertrek maar gedurende het hele maakproces.

Meer informatie en inschrijven: https://www.the-work-shop.nl/workshops/bonbons/