31-07-2021 t/m 07-08-2021 The Work-Shop

Tweedaagse Workshop Stof Bedrukken

The Work-Shop

Tijd: 14:00
Entreeprijs: € 75,00
Genre/thema: Workshop
Spoorhaag 101
3995ED Houten

Je maakt je in deze tweedaagse workshop een techniek eigen waarmee je thuis eenvoudig zelf stoffen kunt decoreren voor je interieur of kleding. Je leert dit met kant en klare sjablonen en sjablonen die je leert snijden. Deze zijn steeds opnieuw te gebruiken.

Je hoeft niet goed te kunnen tekenen of ontwerpen om mee te doen. De kracht zit hem juist in de eenvoud. Marja doet je stap voor stap voor hoe je met eenvoudige patronen en motieven iets bijzonders maakt van je stof. Het resultaat kun je thuis verwerken tot een etui, een shopper, kussenhoes e.d.

De cursus bestaat uit twee middagen (31 juli en 7 augustus). In het eerste dagdeel oefenen we met het werken met sjablonen en leert Marja je enkele technieken om hiermee stof te bedrukken. Ook maak je kennis met verschillende manieren om een patroon op te bouwen.

In het tweede dagdeel snijd je je eigen sjabloon, waarmee je jouw eigen patroon gaat maken. Je gaat naar huis met een unieke lap linnen (van ± 50 x 50 cm) met zelfgemaakt patroon.  Er is meer stof te koop als je groter wilt werken of thuis verder wilt gaan.

Het maximum aantal deelnemers is acht, zodat iedereen voldoende ruimte heeft, op de voorgeschreven onderlinge afstand.

Kinderen vanaf twaalf jaar zijn ook van harte welkom. Voor hen geldt een korting.

Meer informatie en inschrijven