12-02-2022 Stichting The Work-Shop

Borduren voor beginner(tje)s

een vintage kussen

Tijd: 13:00-16.30 u
Entreeprijs: € 40,00
Genre/thema: Workshop
Spoorhaag 101
3995ED Houten

Heb je nog nooit geborduurd en lijkt het je leuk daar verandering in te brengen? Dit is je kans! Tijdens de workshop ga je met grote steken borduren op een stukje wollen deken. Je leert zo heel makkelijk welke steken er zijn en je hebt heel snel resultaat. De stukjes (vintage) deken verwerk je na het borduren tot een kussen. Hiervoor krijg je alle materialen en aanwijzingen mee, zodat je dat thuis kunt afmaken.

Zo ben je niet alleen creatief bezig, maar ook aan het “upcyclen”. En je ontdekt hoe ontspannend het is om met draad en naald bezig te zijn!

Je hoeft niets mee te nemen. Alle benodigde materialen zijn bij de prijs inbegrepen, evenals koffie, thee, sap en iets lekkers.

Iedereen vanaf 8 jaar is van harte welkom! Kinderen genieten een korting. Je hebt toegang met een geldige QR-code. We dragen een mondkapje als we ons door de ruimte bewegen. Als je zit mag het af. We kunnen maximaal 12 personen plaatsen met een afstand van anderhalve meter. Meer info en boeken: https://www.the-work-shop.nl/workshops/borduren-5-2-2/