29-12-2021 Aan de Slinger

BluesNight 2021

Dubbelconcert met All Star Bluesband Black Rose en King of the World

Tijd: 20:00
Entreeprijs: € 20,00
Genre/thema: Muziek
Aan de Slinger 40
3995DE Houten

De BluesNight begint een mooie traditie te worden. Woensdag 29 december 2021 organiseert Aan de Slinger voor de vierde keer de BluesNight. Een dubbelconcert met twee top bluesacts op één avond. We starten om 20.00 uur met All Star Bluesband Black Rose, rond 21.30 uur gaat het dak eraf met de band King Of The World. 

Als u de zoete kerstmuziek wel gehad hebt, bent u toe aan een avondje pittige blues. 

Black Rose is de All Star Bluesband rond zangeres Conchita. Een dijk van een zangeres die haar sporen op de podia ruim verdiend heeft. Tijdens de vierde editie van de BluesNight treedt zij op met top Nederlandse bluesmuzikanten. Een geïnspireerde band die er plezier in heeft om het beste uit de blues, zichzelf en elkaar te halen. 

Bezetting: John F. Klaver, guitar/vocals, Hanneke Kolkman, sax/vocals, Michel Bruijniks, bas, Mark Eshuis, drums, Matthijs Stauttener, keyboards en Conchita, lead vocals

King of the World is terug en hoe! Een band die zichzelf heeft herontdekt en waar de klasse en energie vanaf druipt! Hun vijf albums, waar onder de laatste CD ‘Connected’ kregen louter lovende reviews, zowel van de binnen- als buitenlandse muziekpers. Ook de reputatie van live optredens, opgebouwd op festivals als North Sea Jazz Festival en Nederpop-tempels, staat hoog aangeschreven. Meerdere Blues Awards waren hun deel. Een aanrader!

www.kingoftheworld.eu