Blogbericht Aan de Slinger

Poëzie Café

Anja Tekelenburg en Nico Croes - 8 juni 14:00 tot 17:00

Houten is een dynamisch dorp, er gebeurt hier veel en er komt elke keer weer iets bij. Zo heeft Anja Tekelenburg het initiatief genomen om een Poëzie Café te organiseren in de foyer van Theater Aan de Slinger. Schrijft u ook gedichten? Laat dan van u horen tijdens het Poëzie Café.

Anja is dichteres, schrijfster, coach en heeft reeds gepubliceerd. Nico Croes houdt zich  o.a. bezig met schilderen en dichten.

Als u ook gedichten schrijft nodigen zij u samen uit om van u te laten horen op 8 juni a.s. in de foyer van het Theater aan de Slinger. Voor liefhebbers van gedichten is het een mooie gelegenheid om te komen genieten en gezellig samen te zijn onder het genot van een drankje. Aan de bar kan alleen gepind worden.

Op 8 juni is het is Wereld Oceaandag, het zou mooi zijn als er in elk geval één gedicht is waarin dit thema terugkomt.

De uitnodiging is in principe bedoeld voor Houtenaren, maar als u van buiten Houten komt, bent u natuurlijk ook van harte welkom. 

Poëzie Café
Het ligt in onze bedoeling om twee keer per jaar, in samenwerking met Theater aan de Slinger, het Poëzie Café te organiseren. Wat poëzie is, wat een gedicht is, is aan mode en smaak onderhevig. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen mag je 3 of 2 maal 3 gedichten voordragen.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie kunt u ook bellen met Anja: 06-50585918 of met Nico: 06-10654398

  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer