Blogbericht Uit in Houten

Toerfietsen - gratis kennismaking

van Houten&co - 21 en 23 mei

Wil je kennismaken met deze sport? Op dinsdag 21 mei en donderdag 23 mei kun je gratis kennismaken. Toerfietsen is geschikt voor jongeren en volwassenen. Iedereen is welkom!

In samenwerking met Cursus&co en Sportpunt Houten zal bij de wielrenclub WTC Houten een groep fietsers op pad gaan. Dat kan met de racefiets, gravelbike of mountainbike, afhankelijk van het seizoen. Zo wordt er samen het hele jaar door veilig gefietst onder begeleiding van groepsleiders. In de winter worden aanvullende activiteiten georganiseerd zoals spinning en hardlopen.

De club staat open voor alle soorten toerfietsers, mannen en vrouwen, jong en oud met verschillend niveau. Er wordt in meerdere groepen gereden met verschillende snelheden.

De groepen starten om 19.00 en fietsen tot 21.30 uur. Graag 10 minuten van tevoren aanwezig zijn bij WTC Houten aan De Kruisboog 14. Neem wel je eigen fiets en helm mee!

Meer informatie en aanmelden 

Voor meer informatie kun je terecht bij Cursus&co. Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Huis van Houten, Onderdoor 160. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: cursusenco@vanhoutenenco.nl. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.

  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer