Blogbericht The Work-Shop

Groepsarrangement

creatief uitje met familie, vrienden, buren of clubgenoten

Creatief uitje met familie, vrienden, buren of clubgenoten.

Voor jouw eigen groep vrienden, familie, clubgenoten of buren hebben we een groepsarrangement. Vanaf vijf personen kun je je eigen datum en workshop kiezen.

Een van die activiteiten is bijvoorbeeld spelen met verf! Dit houdt in dat je op een nat schildersdoek kleur laat uitvloeien. We doen het je voor en dan ga je zelf aan de slag. Het ene resultaat vraagt om het volgende experiment, dus per persoon krijg je drie canvasdoekjes om iets moois van te maken. Iedereen kan het en het is heel verrassend om te doen.

Nog een schilderactiviteit is met elkaar een uniek werkstuk maken, voor de jarige, de jubilaris, of ter gelegenheid van een huwelijksfeest. Monique van Wijk ontwerpt dit schilderij op maat*. Zij verwerkt er plekken, personen of dieren in die belangrijk zijn voor degene(n) die het schilderij gaat ontvangen. Zij deelt het ontwerp op in zoveel panelen als de groep die gaat schilderen groot is. Met elkaar kom je tot één zeer persoonlijk en uniek wandpaneel.

Andere mogelijkheden zijn: een glas in lood raam maken*, Mandala stippelen*, sieraden maken met verf in kant en klare hangers, ringen en oorstekers*, een verhalende collage of een huisportret knippen en plakken, een kussen borduren*, een mooie uitspraak “kalligraferen” op een miniposter, tegels of serviesgoed decoreren*, bloemen van papier vouwen, “zentangle” (een patroon tekenen met stift en schaduw),  pop up kaarten snijden, en papier snijden tot een ruimtelijk kunstwerkje.

Voor al het aanbod geldt dat ervaring geen vereiste is.

In de totaalprijs van € 30 p.p. (* voor deze activiteiten geldt een toeslag) zijn inbegrepen alle begeleiding, materialen en koffie/thee met iets lekkers. Je kunt boeken voor vijf tot acht personen. (Voor grotere groepen – tot dertig personen – is er aanbod op maat.)

Extra feestelijk wordt het met taartjes, bonbons, hartige hapjes, fris, wijntje e.d.  De creatieve middag kan van start gaan met een uitgebreide lunch of besloten worden met een buffet. Heb je hier belangstelling voor, neem je dan even contact op? Marja Macville bespreekt graag -vrijblijvend- al je wensen en onze mogelijkheden via 061 555 47 45 of per mail: info@the-work-shop.nl en stuurt je desgewenst een offerte. Je kunt natuurlijk ook even binnen lopen op Spoorhaag 101 (tegenover boekhandel de Kler)!

  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer