Over Uit in Houten

Over UitinHouten

Welkom op de website UitinHouten! Op UitinHouten vind je een overzicht van alle culturele activiteiten in Houten. Van festivals, cursussen en workshops, tot voorstellingen en exposities. Houten is een mooie gemeente waar heel veel verschillende culturele activiteiten worden aangeboden. Er wordt volop gerepeteerd, lesgegeven en opgetreden. Er is altijd iets moois of uitdagends te doen.

UitinHouten.nl is er voor zowel de cultuurliefhebber die informatie zoekt, als voor de cultuuraanbieder die iets organiseert. En of je je nu professioneel of als amateur bezig houdt met cultuur, iedereen is cultuurliefhebber. Of, zoals wij zeggen: culturist.

UitinHouten is het podium voor alle culturisten in Houten. Voor iedereen die meer wil weten over kunst, cultuur en uitgaan in Houten!

Hoe werkt UitinHouten.nl?

De website UitinHouten.nl is voor iedereen toegankelijk. Ben je op zoek naar een pianoleraar in de buurt of wil je zelf danslessen aanbieden? In beide gevallen meld je je op de website aan als culturist. Je kunt op de site een prikbord- of agendabericht plaatsen, een filmpje van de laatste uitvoering laten zien of je nieuwe plan presenteren waarvoor je nog op zoek bent naar nieuwe partners. Ook kun je jouw bericht voordragen voor het onderdeel ‘Uitgelicht’, waarmee het prominent op de website verschijnt. Elke vraag en al het aanbod wordt overzichtelijk en professioneel gepresenteerd op de site, waardoor het een breed publiek aanspreekt. 

ZELF AAN DE SLAG?

STAP 1

Klik rechtsboven op inloggen (bij de mobiele telefoon versie staat inloggen in het menu) of, als u nog geen eigen pagina heeft, op aanmelden.

STAP 2

Als u al een eigen pagina heeft: voer uw e-mailadres in.Het wachtwoord is hetzelfde als uw e-mailadres (als dit niet werkt klikt u op wachtwoord vergeten, u kunt dan uw eigen wachtwoord instellen). Nog geen eigen pagina? Meldt u dan aan met uw zelf gekozen wachtwoord.

STAP 3

Na het inloggen staat u op uw eigen pagina. U ziet de Homepage van UitinHouten en als u naar beneden scrolt ziet u ‘Uitgelicht’ en ‘Agenda’.

STAP 4

Klik rechts bovenaan op uw eigen naam, u bent nu op uw culturistenprofiel. Hier kunt u uw gegevens en wachtwoord wijzigen. (Als u niet zichtbaar wilt zijn in het culturisten overzicht klikt u het vierkantje aan.)

STAP 5

Als u rechtsboven op Beheer klikt, komt u op uw beheerpagina. Hier kunt u uw organisatie(s) toevoegen. Hier kunt u ook uw eigen nieuws- of blogbericht of film- of fotoverslag of een agenda item toevoegen. Dit verschijnt dan automatisch op de website en is, voor iedereen die de site bezoekt, zichtbaar.

STAP 6

Wilt u dat uw item in ‘Uitgelicht’ komt te staan dan klikt u op de button ‘Tip de Redactie’. De webredacteur bepaalt welke items in Uitgelicht komen.

STAP 7

Wilt u terug naar de Homepage klik dan op ‘Uitgelicht’ (in het menu) of op het ‘UitinHouten logo’.

In het menu onder het kopje ‘Meer’ vindt u deze informatie nogmaals op een rijtje.

Wilt u dat uw persbericht door ons wordt geplaatst? Stuur uw persbericht dan op de manier zoals u gewend bent naar Aan de Slinger via uitinhouten@aandeslinger.nl.

 

UItinHouten is mede mogelijk gemaakt door het Cultuurfonds Houten.