Profiel

75 Jaar Vrijheid

De Slinger 40, Houten

  0 leuks     0 reacties
Organisatie 75 Jaar Vrijheid bestaat uit:

Over deze organisatie

75 jaar vrijheid in Houten – Vrijheid verbindt

In 2019 en 2020 vieren we dat Nederland 75 jaar geleden is bevrijd en dat we sindsdien in vrijheid leven. In Houten willen we hier met elkaar vorm aan geven. Hoe? Dat bepalen inwoners, organisaties of bedrijven zelf. Iedereen die dat wil, kan iets organiseren rond het thema Vrijheid. En daarbij maakt het niets uit of het initiatief groots en meeslepend is of juist kleinschalig of ingetogen.

Concrete plannen
Er zijn al een paar concrete plannen, zoals het Anjerconcert in Theater Aan de Slinger op 20 september 2019. Maar wat te denken van een expositie, voorstelling, braderie, toernooi, kerkdienst, filmavond of schoolproject? Wat ons betreft is geen idee te gek!

Activiteit aanmelden
Wilt u iets organiseren rond het thema Vrijheid? Stuur een e-mail naar 75JaarVrijheid@houten.nl en geef hierin duidelijk aan:
  • Een beschrijving van het idee of de activiteit
  • De datum waarop u de activiteit wilt houden
  • Uw contactgegevens (naam en telefoonnummer)

De aangemelde activiteiten worden gepubliceerd op deze website. We zien uw ideeën met grote belangstelling tegemoet!

Gebruik logo
Als u een activiteit rond het thema Vrijheid organiseert, wilt u dan het speciale logo gebruiken in uw aankondigingen en bij de uitvoering van uw initiatief? Het logo downloadt u van deze pagina.
Tijdens het Vrijheidsjaar wordt dit logo bij zo veel mogelijk activiteiten in het land gebruikt. Zo kunnen we met z’n allen laten zien dat we aangesloten zijn.

Ander kleurtje of manier om een tekstdeel eruit te laten springen
Inspiratie nodig? Kom naar het Vrijheidscafé op 8 mei. Om inspiratie te krijgen voor een nieuw initiatief, om aan te sluiten bij initiatieven van een ander of om medestanders te vinden voor een idee, organiseren we in Theater Aan de Slinger een Vrijheidscafé op 8 mei 2019. Zie de uitnodiging voor meer informatie en
aanmelden. [LINK OPNEMEN NAAR TEKST UITNODIGING]

Laten we er een onvergetelijk jaar van maken:
75 jaar vrijheid, dat vier je samen!

Comité 4 en 5 mei Houten, Theater Aan de Slinger, gemeente Houten,

Locatie

De Slinger 40
3995 DE Houten

Contact

  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer