Profiel

Salsadansschool Mariposa

De Poort 79, Houten

  0 leuks     0 reacties
Organisatie

Over deze organisatie

Salsa Dansschool Mariposa uit Houten is opgericht in januari 2000 door Jules Vieira en Roberto Boyd. Beiden hebben hun sporen in de salsawereld sinds jaren verdiend. Jules Vieira danst al zijn hele leven en heeft de diverse dansstijlen uit eerste hand, dat wil dus zeggen van de originele beoefenaars, geleerd. Hij heeft gereisd door Cuba, de Dominicaanse Republiek en door diverse andere Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse landen. Zo heeft hij in de Dominicaanse Republiek van al wat oudere inwoners een oorspronkelijke en unieke vorm van de Bachata leren dansen die bijzonder elegant, sierlijk en zelfs heel romantisch is. In Nederland gaf Jules vele jaren dansles op verschillende locaties.
 
Salsa Dansschool Mariposa wil graag iedereen - jong en oud(er) - laten kennismaken met de salsa, merengue, bachata en kizomba. Iedereen die van dansen en/of muziek houdt, is welkom; danservaring is niet noodzakelijk.
De lessen vinden plaats in een ontspannen sfeer en het tempo en de lesstof worden afgestemd op het gemiddelde niveau van een groep.
Wij vinden het belangrijk dat dansen plezier is en dat willen wij ook overbrengen!

Locatie

De Poort 79
3991DX Houten
  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer