Profiel

Castellum Singers

De Slinger 40, Houten

  0 leuks     0 reacties
Organisatie

Over deze organisatie

Onze slogan is: wel-gestemde 50-plussers. Dat duidt al aan dat we de leeftijd van de gevorderden hebben bereikt en beschikken over jarenlang geoefende stemmen.

Gemengd zangkoor de Castellum Singers uit het Utrechtse Houten -sopranen, alten en mannen - ontwikkelde zich de afgelopen veertien jaar tot een enthousiaste groep mensen, die niets liever doen dan voor anderen optreden om hen te laten meegenieten van het repertoire. Dat wordt versterkt door de grote betrokkenheid tussen de leden onderling.

Met de keuze van onze liedjes spelen wij in op het publiek waarvoor we optreden. Steeds worden er nieuwe nummers toegevoegd, mede door de inzet van onze dirigent Jan van Wieringen.

Veelzijdig repertoire van welgestemde 50-plussers
Ons repertoire is voor het grootste deel Nederlandstalig en bevat naast veel meezingers ook de wat stillere luisterliedjes. Voor een deel zijn het liederen ‘uit onze jeugd’ en die van veel van onze toehoorders. We zien dan ook heel vaak blikken van herkenning. Daarnaast hebben we echter veel bekende nummers ‘van deze tijd’, want ook die zorgen voor herkenning en plezier. 

De Castellum Singers repeteren elke dinsdagmiddag vanaf 13:00 uur in lokaal 4.19 van Theater AandeSlinger/HMC. Na het ‘inzingen’ gaan we aan de slag met het repertoire: herhalen, foutjes wegwerken en nieuwe nummers instuderen. Rond 13:50 uur is er een korte pauze om de kelen te smeren en daarna gaan we verder tot 15:00u.

Neem vrijblijvend contact op met Mevr. A. van Winden. 

Locatie

De Slinger 40
3995 DE Houten

Contact

Email: contact@castellum-singers.eu
Telefoonnummer 1: 030 – 637 1883
  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer