Profiel

Mirakel Design

Kastanjehout 18, Houten

  0 leuks     0 reacties
Organisatie

Over deze organisatie

'Waar Passie, Liefde & Gevoel samen komen'

Een ambachtelijk vervaardigd uniek Symbolische Kracht~Hanger die je raakt in je mooie hart verweven met jouw persoonlijke Symbolen die staan voor een herinnering, betekenis of verhaal. Het laat je herinneren wie je werkelijk in essentie bent en dat alles wat je zoekt al diep in jouw mooie kern zit verscholen. Het geeft je kracht en begeleid je op jouw unieke levenspad van persoonlijke groei. Jouw mooie kern wordt zichtbaar voor je ogen als je het Sieraad ziet, tastbaar in je handen als je de vorm voelt en voelbaar met je hart als je het Sieraad dichtbij je draagt.

Miriam is een Ambachtsvrouw en gespecialiseerd in het vervaardigen van handgemaakte unieke Zilveren & Gouden Symbolische Kracht~Hangers. Door haar eigen zoektocht en persoonlijke groei heeft ze haar eigen authentieke vorm gecreëerd om andere vrouwen mee te inspireren en te begeleiden op hun unieke persoonlijke pad. Voor vrouwen die net als haar bewust en in verbinding leven vanuit hun hart, gevoel & intuïtie.

Alle Symbolische Kracht-Hangers zijn van eigen ontwerp en handgemaakt van Zilver & Goud samen met andere natuurlijke materialen. Miriam geeft haar Sieraden door het gebruik van symboliek, edelstenen en verbintenis extra diepgang mee. De Kracht~Hangers worden met veel Passie & Liefde in kleine oplage vervaardigd in eigen atelier, stuk voor stuk met de hand, om zo de exclusiviteit van het Sieraad te waarborgen.

Voor extra verdieping bij jouw unieke Kracht-Hanger vervaardigd Miriam dmv intuïtief wastekenen een persoonlijke Kracht-Kaart afgestemd op jouw mooie liefdevolle energie.

'Wist je dat 1 wastekening meer zegt dat 1000 woorden en dat het nog intenser is wanneer je de essentie weet vast te leggen in een Symbolische Kracht~Hanger'

Locatie

Kastanjehout 18
3991 PS Houten

Contact

Email: info@mirakeldesign.nl
Telefoonnummer 1: 06 42146057
  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer