Profiel

Celloles in Houten

De Slinger 40, Houten

  2 leuks     0 reacties
Organisatie Celloles in Houten bestaat uit:

Over deze organisatie

Welkom bij Celloles in Houten!
De lessen worden gegeven door Taco de Vries.
Al meer dan 20 jaar geef ik celloles aan jong en oud, zowel in privépraktijk als bij verschillende muziekscholen. Sinds 1997 ben ik cellodocent in Houten, en ben ik daarnaast verbonden aan de muziekschool Diemen.
De lessen volgen een grondig leerplan, waarin tevens wordt gewerkt aan Algemene Muzikale Vorming, een beetje muziektheorie en samenspel. Maar er is ook ruimte voor eigen ontwikkeling en improvisatie, want voorop staat muzikaal plezier!
De lessen kunnen in overleg in kleine groepen of individueel worden verkregen. Er worden lessen op zowel beginnend als gevorderd niveau gegeven.
Voor meer informatie: 
www.dusart-tannenberg-music.com/Nederlandseversie/Startpagina.htm

Biografie docent
Taco de Vries is in 1997 afgestudeerd aan het conservatorium van Maastricht bij Frans van der Grinten, met een eigen strijkkwintet in het afstudeerprogramma.Naast cellodocent is hij actief geweest als dirigent van jeugd- en kamerorkesten, onder andere bij de Vereniging Hofstads Jeugdorkest, het Kennemer Kamerorkest en het Nieuw Bloemendaals Jeugdorkest. Vanaf 1997 dirigeert hij als vaste dirigent het Westerkamerorkest in Amsterdam, het Houtens Kamerorkest in Houten en heeft hij ongeveer 10 jaar de leiding over het Jeugdorkest van de muziekschool Houten (HMC) gehad.

Locatie

De Slinger 40
3995 DE Houten
  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer