14-05-2021 Aan de Slinger

Muziek - Meike & Friends - gratis online concert

De link naar de livestream staat online!

Tijd: 20:15
Entreeprijs: € 0,00
De Slinger 40
3995 DE Houten

Helaas mag Meike op vrijdag 14 mei geen publiek ontvangen in de zaal. Het online concert van Pearl Jozefzoon afgelopen maart is de artiesten (waaronder Meike), de bezoekers en ons zo goed bevallen dat we ook het concert Meike & Friends online laten doorgaan.

Met haar muzikale vrienden Pearl Jozefzoon en Chris Grem (bekend van Het Groot Niet Te Vermijden) en haar band wordt het een heerlijke avond met een mix van intieme liedjes en swingende songs. Het concert gaat dus alsnog door in Aan de Slinger en is die avond online vanuit uw eigen huis via een livestream te volgen. Het online concert start om 20.15 uur.

& Friends concertavonden zijn bijzondere avonden. Artiesten, bands en musici uit Houten en heel Nederland stellen een programma samen.

De link naar de livestream

Extra donatie?
Aan de Slinger biedt het concert van Meike & Friends gratis aan als livestream. De artiesten van deze avond worden betaald door Aan de Slinger. Helpt u ons het verlies opvangen? U kunt een extra donatie doen. Elk bedrag helpt, en het is voor u als gift aftrekbaar.

Meer informatie