27-10-2021 Aan de Slinger

Uitgesproken

Marc-Marie Huijbregts

Tijd: 20:15
Entreeprijs: € 24,00
Genre/thema: Cabaret
De Slinger 40
3995 DE Houten

1,5 meter setting
Voor de programmering van sept-dec 2021 is bij de start verkoop voor de zaalopstelling rekening gehouden met de 1,5 meter afstand. Dat betekent dat slechts 1/3 van onze totale zaalcapaciteit nu in de verkoop is. De verkoop is gestart met de Vriendenvoorverkoop en voor enkele voorstellingen liep de verkoop hard, waaronder deze voorstelling. 

Wachtlijst
Vanaf donderdag 24 juni 09.00 uur start de Vrije verkoop en bij uitverkochte voorstellingen bieden we vanaf dat moment een wachtlijst aan. U kunt uzelf per voorstelling aanmelden op de wachtlijst, klik HIER om te lezen hoe dat werkt.
Indien er versoepelingen komen, starten we na de zomervakantie de verkoop van de extra plaatsen en verwerken we de wachtlijst. Natuurlijk brengen we u daar vooraf van op de hoogte via de nieuwsbrieven en website.

Zou het mogelijk zijn dat deze Tilburgse spraakwaterval ooit uitgesproken raakt? Is hij er wel klaar mee, of bedoelt hij dat hij vanavond uitgesproken meningen gaat verkondigen? We zullen het zien en horen. Marc-Marie maakt van een theaterzaal altijd een gezellige huiskamer, waarin hij u het hemd van het lijf vraagt. Hij lijkt het allemaal uit de losse pols te doen, alsof dingen hem ter plekke invallen en dat maakt hem heerlijk ontwapenend. Zijn durf om naast al die grappen en grollen ook zijn kwetsbaarheid te laten zien en horen, maakt Huijbregts bijzonder. Als hij uitgesproken is, hebt u een aangename en warme avond gehad, dat weten wij zeker. 
 
www.bunkertheaterzaken.nl