25-11-2021 Aan de Slinger

3 Miljoen voetstappen naar Sicilië

Nhung Dam

Tijd: 20:15
Entreeprijs: € 19,50
Genre/thema: Toneel
Aan de Slinger 40
3995DE Houten

Actrice, theatermaakster en schrijfster Nhung Dam heeft in de coronaperiode elke dag gewandeld. Met het aantal afgelegde kilometers zou ze op Sicilië aangekomen zijn. Maar ze heeft in werkelijkheid Amsterdam niet verlaten. 3 Miljoen voetstappen naar Sicilië is een voorstelling over zoeken naar geluk, over leven, over onmacht en over schoonheid. Een hoopgevende ode aan de fantasie, vol lichtheid en humor, door Nhung gespeeld en door Koos Terpstra geregisseerd. Loop mee en ontdek de schoonheid van het leven dichtbij huis, die je misschien normaal niet eens opmerkt. Weilanden vol koolzaad en fluitenkruid, paaiende karpers, gierzwaluwen. Nhung vertelt geen superromantisch verhaal over de natuur, maar over angsten die bezworen moeten worden. En over de liefde, natuurlijk.

Drie Miljoen Voetstappen naar Sicilië was opgenomen in de lijst van 15 best gerecenseerde voorstellingen van 2020, en in de top van de eindejaarslijst van het NRC.

www.nhungdam.com

Deze voorstelling is geselecteerd door We Are Public. We Are Public leden mogen op de dag van de vertoning driekwartier voor aanvang een gratis ticket ophalen bij de kassa van Aan de Slinger.