06-11-2021 Uit in Houten

WOW de zee is van plastic

Gratis theatervoorstelling over plastic soep

Tijd: 13:00 en 14:15 uur
Entreeprijs: € 0,00
Genre/thema: Jeugd
Zonnehout 36
3991 MX Houten

Theatergroep Droog Water speelt 'Wow, de zee is van plastic!'© Aangeboden door Werkgroep Fairtrade Gemeente Houten ism Wereldwinkel Houten

Een humoristische, interactieve en beeldende kindervoorstelling (4+), over klimaatproblematiek en duurzaamheid. Op een speelse wijze wordt er samen met de kinderen nagedacht over deze thematiek.

De voorstelling vindt plaats in Cultuurcentrum Schoneveld (Zonnehout 36) om 13.00 en 14.15 uur. Er is per voorstelling plaats voor 50 kinderen en 35 begeleiders. Voor de begeleiders is een corona-toegangsbewijs vereist. De kinderen krijgen na afloop een boeiend boekje over plastic soep.  Aanmelding vooraf is noodzakelijk via www.wereldwinkelhouten.nl.

Fairtrade-week
Tijdens de Fairtrade-week vragen de Wereldwinkel en Fairtrade werkgroep aandacht voor eerlijke en duurzame producten. Fairtrade betekent letterlijk eerlijke handel. Het betekent dat boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs krijgen voor hun producten en daardoor een bestaan kunnen opbouwen. In de Fairtrade-week ligt de focus op armoede zowel in ontwikkelingslanden als hier in Houten.