13-11-2021 Aan de Slinger

Try-(H)outen Comedy Night

Hans Gommer en vier comedians

Tijd: 20:30
Entreeprijs: € 10,00
Genre/thema: Cabaret
Aan de Slinger 40
3995DE Houten

De plek waar ervaren comedians hun nieuwe grappen kunnen testen en hun bestaande materiaal aanscherpen 
maar ook een plek waar talentvolle nieuwkomers hun eerste stappen op een groter podium maken. 

Bij Try (H)outen zie je ruwe comedy in “the making”. Met Hans Gommer als vaste MC is dit sowieso een geslaagd avondje uit.

Op 13 nov, 15 jan en 2 april in de Kleine Zaal van Aan de Slinger. 

Op 13 november spelen: 

Emiel van der Logt
Cabaretier, stand-up comedian en radiocolumnist. In 2011 doet hij voor de eerste keer mee met een open podium en is meteen verslaafd. Na het behalen van een finaleplaats bij het prestigieuze cabaretfestival Cameretten in 2014 gaat hij de theaters in met zijn eerste solovoorstelling ‘Stop met huilen’ (Deze speelt hij uiteindelijk zelfs in Jakarta). Vervolgens tourde Emiel drie seizoenen met ‘Serieus’ en komt hij nu met zijn derde programma. Hij vertelt zijn verhalen vol overtuiging, hoge energie en het tastbare gevoel van plezier. Zonder filter en zeker niet politiek correct: Emiel weet altijd grote kwesties op een heerlijk humoristische wijze te vatten.

Arbi El Ayachi
Sinds Arbi kon lopen, loopt hij nog steeds tegen een stoet in, koppig, nieuwsgierig en hard van leer. Een schildpad die meer over de weg kan vertellen dan een haas. Misschien is hij heel speciaal of gewoon door een kosmische fout op de verkeerde planeet gezet.Hij is kwetsbaar zoals Richard Pryor en droomt ervan om een ruimte te domineren zoals Chris Rock. Zijn scherpe zelfreflectie is een wijze les voor een onnozele mensheid. Van Dave Chappelle leerde hij dat de mensheid niet serieus te nemen is. We zijn tijdelijk en onderweg naar iets serieus, dus laten we met ons lachen.

Dagmara Wilschut
Dagmara staat sinds 2017 op het podium en zat als enige ooit twee jaar achter elkaar in de Talentenpoule van het Utrecht Internationaal Comedy Festival! (gezakt, zo zielig…) Ze ontpopte zich de afgelopen jaren als een stand-upcomedian met een geheel eigen stijl. Doet makkelijk over ongemakkelijke zaken. Zoekt bij twijfel het meta-niveau. Meesteres van de onderkoeling.  Altijd goed te verstaan én goed te zien!

Hans Gommer
De MC van Try (H)outen is Hans “Mr. Utrecht” Gommer. Hij weet met zijn kalme (écht Utregse) stijl en gemakkelijke omgang met het publiek zelfs de stugste zaal aan het lachen te krijgen. Gommer is gevat, knuffelbaar, makkelijk in de omgang én… gewoon f*ckin’ funny!Deze ras-Utrechter staat zijn mannetje op het podium als comedian, maar is vanwege zijn vermogen om met íedereen een praatje te kunnen maken ook een goede Master of Ceremonies of presentator. Ruige bikergang of deftig congres vol Captains of Industries: deze grappenmaker kan met iedereen een feestje bouwen.