11-12-2021 Aan de Slinger

Marc Meets saxofonist Yuri Honing en zangeres Ineke Vandoorn

Marc Meets

Tijd: 20:15
Entreeprijs: € 19,00
Genre/thema: Muziek
Aan de Slinger 40
3995DE Houten

De Houtense gitarist, componist en Edison Award winnaar Marc van Vugt gaat al jaren de wereld over met zijn muziek. Dit jaar is het alweer de zesde editie van de serie Marc Meets. Opnieuw nodigt hij je uit in zijn 'theater-huiskamer” zijn muzikale vrienden aan je voor te stellen. Intieme concerten waarbij je de musici bijna kunt horen ademen.

MARC MEETS YURI HONING EN INEKE VANDOORN – zang & saxofoon
Eigenzinnig, internationaal vermaard en altijd lyrisch: saxofonist, en Boy Edgar prijswinnaar Yuri Honing ontmoet het duo van de avontuurlijke en indrukwekkende jazz zangeres Ineke Vandoorn en gitarist Marc van Vugt. Lyrische songs en improvisaties.

www.marcvanvugt.com www.yurihoning.com www.inekevandoorn.com

Deze voorstelling is geselecteerd door We Are Public. We Are Public leden mogen op de dag van de vertoning drie kwartier voor aanvang een gratis ticket ophalen bij de kassa van Aan de Slinger.  
Ook is het mogelijk om een We Are Public kaartje te reserveren met een Aan de Slinger account. Voor reserveren graag bellen 030 - 63 51 024 (ma - vrij 14:00 -17:00). Via www.aandeslinger.nl kunt u een account aanmaken. Gereserveerde kaartjes kunnen vanaf 45 min. voor aanvang opgehaald worden bij de kassa.