17-12-2021 Aan de Slinger

HOME

Conny Janssen Danst

Tijd: 20:15
Entreeprijs: € 4,50
Genre/thema: Dans
Aan de Slinger 40
3995DE Houten

Voorafgaand aan de voorstelling HOME wordt een inleiding georganiseerd. Klik HIER voor tickets en meer informatie. 

Het begrip ‘thuis’ heeft de afgelopen anderhalf jaar een hele andere lading gekregen. Om die reden brengt Conny Janssen Danst het succesvolle HOME nogmaals op de planken. Een dansvoorstelling over mensen die hun plek zoeken in de wereld en bij elkaar. Hoe actueel wilt u het hebben? HOME draait om de vraag wat ‘thuis’ betekent. Het is vaak meer dan stenen, meer dan een fysieke ruimte. Wat maakt dat je je thuis voelt, waar ben je thuis? Is het een plek of zijn het de mensen om je heen? Naast een groot, avontuurlijk ensemble van dansers werkt Conny Janssen voor HOME met livemuziek van soundscape artist Michel Banabila en cellist Maarten Vos.

Choreografie Conny Janssen
Dansers Ovidi Álvarez Ferré (stage), Adi Amit, Tu Hoang, Yanaika Holle, Maud Huizing, Martijn Kappers, Hiro Murata, Mariko Shimoda, Toon Theunissen (stage), Remy Tilburg, Sophie Tukker (stage), Carmine Vigliotti (stage), Liza Wallerbosch, Sarah Zechut (stage)
Muziek 
Compositie 
Michel Banabila, Maarten Vos
Live uitvoering Maarten Vos of Karel Bredenhorst
Toneelbeeld Thomas Rupert
Lichtontwerp Remko van Wely
Kostuumontwerp Babette van den Berg
Dramaturgie Judith Wendel
Repetitor Erik Spruijt    

www.connyjanssendanst.nl

Deze voorstelling is geselecteerd door We Are Public. We Are Public leden mogen op de dag van de vertoning drie kwartier voor aanvang een gratis ticket ophalen bij de kassa van Aan de Slinger. Er zijn max. 20 tickets beschikbaar voor We Are Public leden. 

Ook is het mogelijk om een We Are Public kaartje te reserveren met een Aan de Slinger account. Voor reserveren graag bellen 030 - 63 51 024 (ma - vrij 14:00 -17:00). Via www.aandeslinger.nl kunt u een account aanmaken. Gereserveerde kaartjes kunnen vanaf 45 min. voor aanvang opgehaald worden bij de kassa.