15-01-2022 Aan de Slinger

Try-(H)outen Comedy Night 15 januari

Hans Gommer en vier comedians

Tijd: 20:30
Entreeprijs: € 10,00
Genre/thema: Theater
Aan de Slinger 40
3995DE Houten

De plek waar ervaren comedians hun nieuwe grappen kunnen testen en hun bestaande materiaal aanscherpen  maar ook een plek waar talentvolle nieuwkomers hun eerste stappen op een groter podium maken. 
Bij Try (H)outen zie je ruwe comedy in “the making”. Met Hans Gommer als vaste MC is dit sowieso een geslaagd avondje uit.

Op 13 nov, 15 jan en 2 april in de Kleine Zaal van Aan de Slinger.

Op 15 januari spelen: 

Djoni de Vos 
Had over haar gereformeerde opvoeding een boek kunnen schrijven, maar daar had ze geen zin in. Wel voltooide ze de bachelor Liberal arts and Sciences in Amsterdam en deed daarna een master waar ze het liever niet over wil hebben. Haar grote liefde voor geld leidde haar automatisch naar de Zuidas. Daar werkt ze nu 360 uur in de week als consultant. Djoni wil haar grapjes echter ook op een andere manier delen dan via powerpoints, en beklimt daarom na haar werk het stand-up podium. Nu maakt ze meer dan alleen zakenmannen aan het lachen. 

Jelle Brouwer
Of hij nu als MC aan het werk is op foute feestjes of als comedian in de club staat, waar Jelle is, is het aan! Eén van de langzaamst reizende sterren van de scène, zo langzaam dat je niet goed kan zien of hij alweer aan het dalen is.

Sandhya Hemai
Sandhya is een laatbloeier, Hindoestaans, Hagenees, woont in Schiedam, getrouwd, bruin van buiten wit van binnen, houdt zelf erg van lachen en maakt vooral grapjes om er zelf om te lachen.

Klaas Prins 
Hij verrast je met zijn energieke humor en kwetsbare verhalen. Ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar blijft altijd onvoorspelbaar. Klaas won de publieksprijs van het Leeuwarder Cabaret Festival, schrijft voor tv programma's als The Roast, Beste Kijkers en Ranking the Stars en was te zien bij Hufterproef.