Blogbericht Aan de Slinger

Vertelcafé

lekker wegdromen bij een goed verhaal

Het is herfst en al vroeg donker. We zijn weer vaker binnen. Wat is er dan fijner dan luisteren naar een spannend, ontroerend of humoristisch verhaal? Vertelcafé Houten gaat weer van start, een ontmoetingsplek voor vertellers en liefhebbers van verhalen. Want vertellers hebben nu eenmaal ook luisteraars nodig. 

Op zaterdag 13 november vindt het eerste Vertelcafé van het seizoen 21-22 plaats in Aan de Slinger. De eerste avond is een open podium, gevuld met zes vertellers die staan te popelen hun verhalen te laten horen na een lange periode van stilte. Voor je het weet ben je als luisteraar op reis door de woestijn om vervolgens een inkijkje te krijgen in de bijzondere levens van een worstelaar en een bankier. En daar blijft het niet bij. De verhalen worden afgewisseld met muzikale intermezzo’s op de piano. Kom en geniet, laat je meevoeren in de wereld die de verteller creëert en praat na afloop nog gezellig na over de verhalen. Ter plaatse wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Vertelcafé Houten, contant “in de hoed” of via Tikkie. 

Het Vertelcafé vindt plaats in de JTSzaal van Aan de Slinger. Aanvang 20.00 uur. Een ticket kost € 5,-, inclusief een drankje. Op 13 november is de kassa van Aan de Slinger vanaf 19.30 uur geopend voor kaartverkoop.   

Voor meer informatie over het Vertelcafé kunt u contact opnemen met: Henk Gilhuis via vertelcafehouten@gmail.com

  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer